6 nieuwsbrieven die jouw inbox waard zijn

De beste nieuwsbrieven voor jou op een rij
geschreven door Stefan Verhoeve


Mijn inbox liep over. Nieuwsbrieven zijn er teveel. Daarom heb ik mij recent overal voor uitgeschreven en ben ik overnieuw begonnen. Nu raakt alleen het beste mijn inbox. Dat zijn er niet veel, elke dag één zo ongeveer. Benieuwd welke?

Beste avontuur-nieuwsbrief: Salt

Het magazine Salt valt vier keer per jaar op mijn deurmat. Hun nieuwsbrief zelfs elke week. Zaterdagochtend 8.00 uur, je kunt er de klok op gelijk zetten en daar is hij: “Uit het hart”. Vol tips voor avontuurlijk leven.

> Uit te proberen op getsalt.com

Beste online-nieuwsbrief: Dense Discovery

Van de oprichter van het magazine Offscreen komt deze nieuwsbrief. Elke dinsdag in je inbox en vol inspiratie over verschillende onderwerpen. Van groene hippies tot de laatste online nieuwe tools.

> Uit te proberen op densediscovery.com

Beste ideeën-nieuwsbrief: 3-2-1

Elke week 3 ideeën, 2 quotes en 1 vraag. Dat is het simpele recept van de 3-2-1 nieuwsbrief van James Clear. (Zijn boek Atomic Habits staat trouwens ook de lijst van 100 goede boeken die gelezen wilt hebben, aanrader.)

> Uit te proberen op jamesclear.com

Beste tips-nieuwsbrief: 5 Bullet Friday

Op het gebied van podcasts ben ik fan van Tim Ferriss. De afleveringen duren lang, maar hij weet altijd de juiste vragen te stellen. Van elke aflevering wordt je iets wijzer. Zijn nieuwsbrief staat vol tips, 5 op een rij.

> Uit te proberen op tim.blog

Beste gezondheid-nieuwsbrief: Juglen Zwaan

Bewust eten en een gezonde levenstijl spreken mij aan. Juglen Zwaan van aHealthyLife stelt elke week een nieuw onderwerp op de proef in zijn nieuwsbrief. Altijd voorzien van vele bronnen, wat het een betrouwbaar gegeven maakt.

> Uit te proberen op ahealthylife.nl

Beste eerlijke-nieuwsbrief: FairHoeve

Ken je FairHoeve al? De nieuwsbrief waarin ik zelf elke maand eerlijke inzichten deel. Net zo afwisselend als het leven zelf. De reeds verzonden nieuwsbrieven zijn hier te vinden. Ik beloof je plechtig, deze is een plekje in je inbox waard.

> Uit te proberen op stefanverhoeve.nl

Wat is jouw favoriete nieuwsbrief? Laat het me weten via LinkedIn en wie weet kan ik hem toevoegen aan deze lijst.


Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief FairHoeve: